Jul 4, 2010

Mormor en Morfar op bezoek! *** Mormor och morfar är på besök

De Tour de France passeert morgen in Tervuren, en dus zijn Bengt en Anita bij ons op bezoek. De officiële reden van hun bezoek is weliswaar de geboorte van Imke.

Het eerste contact met hun allereerste kleinkind was vertederend. De stoere postbode uit Helsingborg werd er zowaar wat emotioneel van. Mormor Anita is in de 7e hemel. Ze beweert dat Imke in het echt nóg schattiger is dan op de foto’s.

Maarten zal moeten wennen aan het feit dat hij niet langer de volledige aandacht van zijn schoonmoeder krijgt. Die moet hij voortaan delen met Imke.

Groetjes, Elli

*************************************************************

Tour de France passerar Tervuren imorgon och därmed är Anita och Bengt på besök hos oss. Den officiella anledningen till deras besök är dock att Imke är född.

Första kontakten med deras första barnbarn var mycket känslomässigt. Den tuffa brevbäraren från Helsingborg blev ordentligt emotionell.

Mormor Anita är i sjunde himlen. Hon påstår att Imke är ännu gulligare i verkligheten än på foton.

Maarten måste nu vänja sig, att han inte längre kommer få Anitas 100%:iga uppmärksamhet :-)

Hälsningar,
Ellinor

1 comment:

  1. Jaja, grootouders en hun kleinkinderen, het is iets speciaals! En als je denkt dat ze even streng zullen zijn als ze dat waren met jou? Je zal zien, de strengste ouders worden de meest softie grootouders!!
    En Maarten, wat kan het jou schelen dat je vanaf nu wat minder aandacht krijgt van je schoonmoeder? Binnen afzienbare tijd zegt Imke aan iedereen die het horen wil "mijn papa is de beste en de sterkste van de héle wereld!"

    ReplyDelete